Diensten

Het unieke concept van Guru Senang is de combinatie van diensten gericht op zowel het mentale als het lichamelijk welbevinden.

  • Voor mensen die de volgende stap willen maken in hun persoonlijke groei
  • Interventies gericht op vraagstukken op identiteitsniveau
  • Unieke combinatie van interventies voor vergroten van zowel mentaal als lichamelijk welbevinden

MENTAL COACHING

Er is een wildgroei aan coaches die bezig zijn met persoonlijke groei en welbevinden. Vaak zie je dat deze coaches op gedragsniveau aan het werk zijn. Dit zorgt voor een verbetering van welbevinden op korte termijn.

Er wordt een “kunstje” aangeleerd, waardoor je het gevoel hebt verder te kunnen komen. Echter op termijn zie je een terugval in oude gedragspatronen.

Guru Senang is een centrum voor mensen die op zoek zijn naar de volgende stap in hun persoonlijke ontwikkeling, door zich te richten op zingevingsvraagstukken op identiteitsniveau. In onderstaand assenstelsel wordt inzichtelijk gemaakt in welk spectrum Guru Senang begeleiding biedt.

Er wordt dus gewerkt aan vraagstukken en groei op identiteitsniveau. Door middel van coaching, workshops, trainingen en e-learnings komt er een duurzame integratie in je leven.

De dienst mental coaching wordt geleverd door Medulla Coaching & Begeleiding.

MASSAGES

Een belangrijk onderdeel van het ervaren van welbevinden is daadwerkelijk lekker in je vel zitten. Guru Senang biedt massages aan die ervoor zorgen dat je je lichaam en spieren op een vriendelijke manier ontspannen. Een ontspannen lichaam zorgt tegelijk voor mentale ontspaning. Een regelmatige massage werkt ook preventief, omdat het lichaam deze ontspanning opslaat in het lichaamsgeheugen en hier steeds makkelijker aan kan refereren. Dit kan een herhaling van klachten voorkomen. Er worden verschillende soorten massages aangeboden: klassieke ontspanningsmassage, Thaise Massage, Deep Tissue massage en Intuïtieve Massage.

Regelmatig een massage ondergaan levert dus een hogere mate van ervaring van welbevinden!

WORKSHOPS & TRAININGEN

We bieden verschillende workshops en trainingen aan. Op dit moment wordt de Training “Herkennen van en leren omgaan met persoonsproblemen op de werkvloer” voor HR en leidinggevenden aangeboden via het STAP-budget. Voor meer informatie: Training Herkennen van en leren omgaan met persoonsproblematiek op de werkvloer – Carrièrepoort (carrierepoort.nl)