Diensten

THAISE TRADITIONELE MASSAGE

60 min – €65 | 90 min – €85 | 120 min – €110

Deze vorm van massage revitaliseert en werkt verfrissend. Ervaar een diepe ontspanning en laat de vermoeidheid en stress uit je spieren kneden tot het laatste restje spanning verdwenen is. De energielijnen worden via duimen en handpalmen gestimuleerd en laten geblokkeerde energie terug stromen. Stijve gewrichten en spieren worden uitgerekt. Deze behandeling is bijzonder geschikt voor klachten als vermoeidheid, rug- en nekklachten, hoofdpijn, stijve spieren en gewrichten en een slechte doorbloeding. Traditionele Thaise Massage is een unieke manier om je weer vitaal en fit te voelen.

OLIE MASSAGE

60 MIN – €65 | 90 MIN – €85 | 120 MIN €110

Een zachte deugddoende massage om te ontsnappen uit de dagelijkse stress. Bij deze behandeling wordt gebruik gemaakt van etherische oliën welke een helende werking hebben op de huid. Pijnlijke spierknopen en blokkades worden via strijken en kneden weggemasseerd. Hierdoor verbetert de bloedsomloop en worden afvalstoffen sneller uit je lichaam verwijderd. De aroma’s van de etherische oliën geven een positieve toevoeging aan de massage vanwege de kalmerende werking van de geuren en contact met de huid. Geschikt voor mensen die kiezen voor een ontspannende wellness ervaring.

Combi Thai / Oliemassage

60 MIN – €65 | 90 MIN – €85 | 120 MIN €110

Een combinatie van de traditionele Thaise Massage en Oliemassage.

Eerst wordt uw lichaam door middel van de traditionele Thaise Massage gerekt en gestrekt, wat revitaliseert en verfrissend werkt.

In het tweede deel van de massage wordt uw lichaam door middel van strijken en kneden optimaal gemasseerd, wat zorgt voor ontspanning en vermindering van stress.