About

Guru Senang is opgericht door Dave Bruring. Geïnspireerd op de Well-Being theorie uit de Positieve Psychologie heeft Dave interventies ontwikkeld om het welbevinden te vergroten en te optimaliseren.

Het unieke concept van Guru Senang is de combinatie van diensten gericht op zowel het mentale als het lichamelijk welbevinden.

Het mentale welbevinden wordt door middel van mentale coaching vergroot en geoptimaliseerd. Dave is sinds 1999 werkzaam in de geestelijke gezondheidszorg en heeft een stevige theoretische basis en werkervaring. Hij is onder andere opgeleid in de Agogiek, Psychologie en heeft hij de specialisatie opleiding Veranderprocessen na Rouw en Verlies afgerond. Hij is NOBCO erkend Coach (Certificatienummer: 32976) en staat geregistreerd als GGZ-Agoog in het Registerplein.

Het lichamelijk welbevinden wordt door middel van massages vergroot en geoptimaliseerd. Dave heeft de opleiding Klassieke ontspanningsmassage gevolgd en heeft aan The International School of Thai Massage in Chiang Mai (Thailand) de opleiding Thai Massage afgerond.

Dave Bruring

Dave gaat uit van het principe dat ieder mens uniek is. Hij biedt daarom geen vastomlijnde coaching, maar coaching op maat.  Hij gaat uit van de (positieve) kracht en weerbaarheid van de mens. Door deze instelling is hij ervan overtuigd dat men zich aan elke veranderde situatie kan aanpassen en daardoor ook (uiteindelijk) nieuwe mogelijkheden gaat zien.

Vanuit wederzijdse verbinding, interesse en nieuwsgierigheid gaat hij samen met jou dit proces onderzoeken. Het uiteindelijke doel is het verkrijgen van vernieuwd perspectief en richting, waardoor je welbevinden vergroot en geoptimaliseerd wordt.

Wil je meer weten over Dave Bruring? Bezoek zijn LinkedIn pagina, door hier te klikken.